Konyhabútor

Az Ön ízlésének és igényének megfelelően konyhabútora készülhet MDF fóliás ajtófrontokkal, illetve tömörfa ajtófrontokkal. Mindkét lehetőségnél óriási anyag, szín és marásminta választási lehetőséget tudunk biztosítani.

A konyhabútor munkalap felülete 28mm illetve 38mm vastagságú, mely lehet fényes illetve matt felületű. Üzletünkben megnézheti és megtapinthatja, hogy milyen munkalapon kíván konyhájában dolgozni.

A konyhabútor tervezése során, természetes az Ön elképzeléseit figyelembe véve, segítünk a praktikus és megfelelő hely kihasználtsággal megtervezni azt, úgy hogy használója számára kényelmes legyen.

Konyhabútorának használatát rengeteg kiegészítő elem könnyítheti és egyben díszítheti is. Segítségükkel könnyedén, helytakarékosan pakolhat, a gyakran használt eszközök mindig kéznél lehetnek, a fiókokban rendet tarthat, hogy az átlátható és rendezett legyen. Pl.: kihúzható- illetve forgó kosarak, ajtóra rögzített szemetes, fiókba helyezhető evőeszköztartó, fiók rendező stb. A konyhabútor kiegészítője nem utolsó sorban a fogantyú, melyet szintén nagy választékban kínálunk.

Ahhoz, hogy funkcionális és dekoratív konyhája legyen elengedhetetlen a pontos felmérés, ezért egyedi konyháját személyes felmérést követően tervezzük és gyártjuk le.

Megálmodott konyhájának fontos kellékei továbbá a konyha gépek. Üzletünk márkás konyha gépek forgalmazója is egyben. A kiváló minőségű ARISTON, Whirlpool, AEG, Elektrolux, BOSS, TEKA, Fagor háztartási gépeket kínálja Önnek.

1999 óta a magyar bútorgyártás piacán!

DELE Design Kft. © – profibutor.hu – Egyedi bútorok, konyhabútorok tervezése